Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τσαυτάρης: Δύσκολα βρίσκεται ακόμα και ένα ευρώ για αγρότες με δρόμους κλειστούς

«Ακόμα και το ένα ευρώ θα το βρούμε με δυσκολία» για τους αγρότες εάν κλείνουν οι δρόμοι, όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στη Βουλή.

Συνεχίζοντας, ο κ. Τσαυτάρης τόνισε πως ορισμένα αιτήματα μπορούν να τεθούν σε διαβούλευση πιο εύκολα εάν οι δρόμοι δεν είναι αποκλεισμένη, απορρίπτοντας την τακτική ορισμένων αγροτών που θεωρούν ότι πρέπει να επιλυθούν αμέσως όλα τα αιτήματα τους.


«Λειτουργούμε στις συνθήκες του εφικτού», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.


Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Τσαυτάρης εμφανίστηκε ανοικτός στο θέμα του διαλόγου με τους αγρότες, σημειώνοντας ότι όλα τα ζητήματα μπορούν διευθετηθούν εάν υπάρχει κατανόηση, προκειμένου να μη δημιουργούνται αδικίες.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις, ο υπουργός ανέφερε ότι στο τραπέζι του διαλόγου έχουν τεθεί τα κύρια ζητήματα του κλάδου, δηλαδή το θέμα της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, το θέμα της πληρωμής των ροδακινοπαραγωγών καθώς και το θέμα της μείωσης στις τιμές των ζωοτροφών.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates