Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Παραγωγούς του Μετσόβου συνάντησε η διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ

Με παραγωγούς της περιοχής του Μετσόβου συναντήθηκε η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ χθες το βράδυ στην Μπαλντούμα. Στη συνάντηση από πλευράς της Διοίκησης της εταιρίας μετείχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε κ. Michael A. O’ Neill καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ. Ιωάννης Βιτάλης, όπως επίσης και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Χρήστος Σταθόπουλος.

Οι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η νέα διοίκηση θα «πάει μπροστά τη ΔΩΔΩΝΗ» και τόνισαν ότι «θα συνεργαστούν μαζί της για το καλύτερο».
Όπως είπαν: «έχουμε τη σιγουριά ότι θα πάρετε το γάλα και ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας». Αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν να ενημερωθούν για τις νέες τιμές στο γάλα. Από την πλευρά του ο κ. O’ Neill μιλώντας στους παραγωγούς είπε ότι η νέα Διοίκηση δίνει μεγάλη έμφαση στο μέλλον της ΔΩΔΩΝΗ με τη διατήρηση και ανάπτυξη της καλής της φήμης και των αγνών προϊόντων της και επεσήμανε ότι θα έχει καλή συνεργασία με τους παραγωγούς τονίζοντας: «πρώτη μας προτεραιότητα ήταν να εξοφλήσουμε όλους τους παραγωγούς, το κάναμε, στους δύο μήνες που αναλάβαμε τη διοίκηση και μέσα στην οικονομική κρίση πληρώνουμε στην ώρα τους τους κτηνοτρόφους μας και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσετε να μας δίνετε καλό και ποιοτικό γάλα.
ΔΩΔΩΝΗ και παραγωγοί είναι ένα και έτσι θα προχωρήσουμε αντιμετωπίζοντας κάθε φορά μαζί όλα τα ζητήματα που σας αφορούν, είμαστε δίπλα σας, θα ενισχύουμε και θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας ακριβώς γιατί σας βλέπουμε και σας αισθανόμαστε συνεργάτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. O’ Neill.
Σε ότι αφορά τον καθορισμό των τιμών στο γάλα είπε πως αυτές θα ανακοινωθούν μετά την σύγκλιση του Δ.Σ τις επόμενες ημέρες. Τέλος τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τους υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις δεν τελειώνουν σήμερα, αλλά θα συνεχιστούν και στο μέλλον. 
ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates