Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αυξανόμενη συμμετοχή από τοπικούς παραγωγούς της Π.Ε. Πρέβεζας είχε η Αγορά Αγροτών το Σάββατο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ 13 / 1 /2013

Αυξανόμενη συμμετοχή από τοπικούς παραγωγούς της Π.Ε. Πρέβεζας και καταναλωτών είχε η Αγορά Αγροτών (Farmers Market) Πρέβεζας το Σάββατο 12/1/2013 . Για πρώτη φορά υπήρξε συμμετοχή από παράγωγο με ζωντανές πέστροφες που δραστηριοποιείτε στο χωριό Αγ΄ Γεώργιος του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας δίπλα στον ποταμό Λούρο . Οι Πέστροφες ήταν σε ενυδρείο κατάλληλα διαμορφωμένο με συνεχή ροή οξυγόνου. Οι καταναλωτές και κυρίως τα μικρά παιδία ενθουσιασμένοι κοιτούσαν το ενυδρείο αλλά είχαν και την δυνατότητα να αγοράσουν φρέσκο ένα τοπικό παραγόμενο προϊόν που δεν είναι γνωστό στην πόλη της Πρέβεζας μιας και οι κάτοικοι της έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν πληθώρα θαλασσινών ψαριών. Αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία καθώς ο γυναικείος συνεταιρισμός από τον Γυμνότοπο θέλει να συμμετέχει με προϊόντα που παράγει ( τοπικά παραδοσιακά γλυκά , τραχανά, πίτες, χυλοπίτες κτλ) στην Αγορά Αγροτών (Farmers Market) Π.Ε Πρέβεζας

Για μια ακόμα φορά εδώ και 3 περίπου μήνες όταν ξεκίνησε η προσπάθεια οι παραγωγοί της Αγοράς Αγροτών (Farmers Market) συγκέντρωσαν αγροτικά προϊόντα για να τα παραδώσουν στο Δήμο Πρέβεζας με στόχο να προωθηθούν μέσω των υπηρεσιών του , σε συμπολίτες μας άλλα και εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Πρέπει όμως πρώτα να ευχαριστήσουμε την άμεση ανταπόκριση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας (Α.Σ.Π.) και τον πρόεδρο του Κύριο Γιάννη Σολδάτο για την μεγάλη προσφορά αγροτικών προϊόντων που έφερε στην Αγορά Αγροτών (Farmers Market) Π.Ε Πρέβεζας για να τα παραδώσει στον δήμο Πρέβεζας δείχνοντας την ευαισθησία του και γνωρίζοντας και από τους συνεταιρισμένους παραγωγούς την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας .

Οι μεμονωμένοι παραγωγοί της αγοράς αγροτών και συνεταιρισμένοι παραγωγοί του (Α.Σ.) Πρέβεζας αποδεικνύουν ότι :όταν βιώνουν οι ίδιοι την οικονομική κρίση είναι « ενωμένοι » και βγάζουν από μέσα τους την ανθρωπιά και αλληλεγγύη προς τους συμπάσχοντες συνάνθρωπους μας .

Εκ μέρους των παραγωγών της Αγοράς Αγροτών (Farmers Market) Π.Ε Πρέβεζας


Λεωνίδας Ραβανός
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates