Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

50 εκατ. ευρώ σε έλληνες αγρότες θέλει να δώσει η Ziraat Ba

Γραμμή χρηματοδότησης ύψους έως 50 εκατ. ευρώ για τους έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους έχει έτοιμη η τουρκική Ziraat Bank και, μάλιστα, έχει ενημερώσει σχετικά την ελληνική κυβέρνηση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ (Hurriyet).

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την τρέχουσα δυσκολία δανεισμού οι Έλληνες γεωργοί και επιχειρηματίες λόγω της κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό, η τουρκική τράπεζα φέρεται να έχει υποβάλει στην ελληνική κυβέρνηση σχέδιο για τη χορήγηση πιστώσεων 40-50 εκατ. ευρώ.
Σε περίπτωση που το σχέδιο εγκριθεί, τα δύο υποκαταστήματα της Ziraat στην περιοχή θα ξεκινήσουν τη χορήγηση δανείων σε γεωργούς που το έχουν ανάγκη, ενώ δάνεια θα μπορούν να λάβουν και επιχειρηματίες.

Η Ziraat επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να μοιραστεί το project με μια ελληνική τράπεζα, σύμφωνα πάντα με τη Χουριέτ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates