Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Να σεβαστεί το καταστατικό της ΔΩΔΩΝΗΣ καλεί την ΑΤΕ η Περιφέρεια Ηπείρου


«Η ΑΤΕ έχει υποχρέωση να σεβαστεί το καταστατικό της Εταιρείας και να προχωρήσει στη μεταβίβαση των μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας στους φυσικούς φορείς της, που τη στήριξαν και τη στηρίζουν στην μακρόχρονη πορεία της. Αυτό βεβαίως – με τα σημερινά δεδομένα και βάσει των δηλώσεων του Διοικητή της ΑΤΕ - απαιτεί πολιτική απόφαση», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΑΤΕ.

«Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τον περασμένο Ιούνιο έχει ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να του μεταφερθούν οι θέσεις των φορέων της Ηπείρου για τη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ». Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση, για να καταλήξει:

«Σε κάθε όμως περίπτωση η Περιφερειακή Αρχή είναι πρόθυμη να συνδράμει και να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που θα αναληφθεί από τους φυσικούς φορείς για το μέλλον της “ΔΩΔΩΝΗΣ”».

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates