Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31-8-2011

ΘΕΜΑ Ε.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας αναγνωρίζοντας την προσφορά της Ε.Α.Σ Πρέβεζας, αλλά και του Αγροτοσυνεταιριστικού κινήματος στην χώρα μας , έως και τις αρχές της δεκαετίας το 1990, αλλά και διεθνώς και γνωρίζοντας την απόλυτη ανάγκη και χρησιμότητα ύπαρξης των Συνεταιριστικών σχημάτων προς όφελος των αγροτών, των καταναλωτών και της εθνικής οικονομίας, υποστηρίζουμε με σθένος την αναδιάρθρωση των υπαρχόντων οργανώσεων.


Διαπιστώνει με πικρία και λύπη την οργανωμένη απαξίωση των ιδεών και των αξιών του «συνεταιρίζεσθε» και την υποβάθμιση του ρόλου των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Συνεταιρισμών της χώρας. Η Ε.Α.Σ Πρέβεζας από το να στηρίζει τους συνεταιρισμούς και μέσω αυτών τους αγρότες μέλη τους, με τις δραστηριότητες για τις οποίες έχει συσταθεί, διεκπεραιώνει γραφειοκρατικές κυρίως υπηρεσίες, όπως οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

Οφείλουμε να διατυπώσουμε την απογοήτευσή μας για την οργανωμένη και συστηματική παρεμπόδιση (νόμιμα) της πλειοψηφίας των Νέων Αγροτών αλλά και πολλών άλλων «καθαρών φωνών» αγροτών από την εκλογή και εκπροσώπηση στα όργανα των Συνεταιρισμών και ιδιαίτερα στα ανώτερα όργανα των ΕΑΣ και της ΠΑΣΕΓΕΣ την τελευταία εικοσαετία.

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των υπαλλήλων της Ε.Α.Σ. Πρέβεζας

και είμαστε πεπεισμένοι, πως ένας πολύ καλός μοχλός για αναπτυχθεί ξανά η Ε.Α.Σ. και ο συνεργατισμός ανάμεσα στους αγρότες της Π.Ε. Πρέβεζας είναι το «χτίσιμο» εμπιστοσύνης μεταξύ μας και η δημιουργία Δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, από τις υγιείς δυνάμεις του αγροτικού χώρου της Περιφερείας με σύγχρονους κανόνες διαχείρισης, διακίνησης και εμπορίας των προϊόντων , οπού θα έχει άμεσα οφέλη για κάθε αγρότη και παραγωγό .

Για την Ε.Ν.Α Πρέβεζας               
ΤΗΛ 6974111252
          Ο πρόεδρος                        enaprevezas@yahoo.gr
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΑΒΑΝΟΣ

Ο γραμματέας
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates