Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Α. Σαμαράς: Θα βρούμε ισοδύναμο για την εξισωτική αποζημίωση

Εθνική υπόθεση, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου και τη στήριξη της κτηνοτροφίας, επισημαίνοντας πως η ανάπτυξη της γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας και για την έξοδο από την τεράστια κρίση. Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στο γραφείο του, στις 15 Μαρτίου, με εκπροσώπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα και δεσμεύτηκε για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα για τις περικοπές της εξισωτικής αποζημίωσης.

"Χρειαζόμαστε κίνητρα για την απασχόληση στην κτηνοτροφία και όχι για την περικοπή της εξισωτικής αποζημίωσης", δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος τόνισε πως η ΝΔ έχει ήδη κάνει τις σχετικές μελέτες για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα γι' αυτή την εξισωτική.

"Αυτά είναι 60 εκατομμύρια ευρώ μόνο. Και πιστεύουμε ότι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, από την πρότασή μας για την επιπλέον φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιγνίων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε ως Έλληνες στους κτηνοτρόφους, χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα υπάρχει αναζωογόνηση στην ελληνική ύπαιθρο, με τεράστιο κόστος για όλη την πατρίδα μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates