Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Πολιτικής Ηγεσίας ΥΠΑΑ&Τ με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων συναντήθηκε σήμερα η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων έθεσαν ζητήματα που αφορούν στην εξισωτική αποζημίωση, τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, τη ρύθμιση των χρεών, την πληρωμή εκκρεμοτήτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τους ελέγχους στην αγορά (ΕΛΟΓΑΚ – ΕΦΕΤ), τις τιμές στο γάλα κ.ά.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης και ο Υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας επισήμαναν ότι η κτηνοτροφία αποτελεί την προμετωπίδα της αγροτικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις» που συζητείται αύριο και μεθαύριο στη Βουλή, με το οποίο αντιμετωπίζονται και ρυθμίζονται καίρια ζητήματα που έθεταν επί δεκαετίες οι κτηνοτρόφοι με σκοπό την ενίσχυση του κλάδου.

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων ότι ζητήματα που τους απασχολούν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, ενημέρωσαν τους κτηνοτρόφους ότι το ΥΠΑΑΤ είναι σε επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να επιλυθούν προβλήματα του κλάδου τους, μέσα στο πλαίσιο της σημερινής οικονομικής συγκυρίας

ΠΗΓΗ: ΥΠΑΑ&Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates