Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πληρωμή συντάξεων ΟΓΑ μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των συνεταιριστικών τραπεζών

Δελτίο Τύπου

Πέμπτη 22.3.2012

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:


Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι οποίοι είχαν επιλέξει για την είσπραξη της σύνταξής τους τις:

-Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα,

- Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και την

- Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου,

λόγω της ανάκλησης άδειας λειτουργίας των παραπάνω Τραπεζών, θα πληρωθούν τη σύνταξη του ΟΓΑ, από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, για τους μήνες Απρίλιο 2012 και Μάιο 2012.

Οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) που είχαν επιλέξει για την είσπραξη του επιδόματός τους τις παραπάνω τράπεζες, θα πληρωθούν επίσης από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, για το μήνα Απρίλιο 2012 (επιδόματα Β΄ Διμήνου 2012).

Η είσπραξη από τους δικαιούχους της σύνταξης ή του οικογενειακού επιδόματος θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα αναζητείται από το ταμείο της Αγροτικής Τράπεζας ως "Εντολή Πληρωμής".

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (συνταξιούχοι και δικαιούχοι πολυτεκνικών επιδομάτων) που είχαν ανοίξει λογαριασμό στις παραπάνω συνεταιριστικές τράπεζες, για να συνεχίσουν να πληρώνονται τις συντάξεις ή τα οικογενειακά επιδόματα, πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στα ΕΛ.ΤΑ. ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό (απογραφή) μέχρι 30 Απριλίου 2012 και να δηλώσουν την επιθυμία τους να πληρώνονται την σύνταξή τους ή το οικογενειακό επίδομα με πίστωση σε νέο τραπεζικό λογαριασμό. Για όσους δεν απογραφούν μέχρι 30 Απριλίου 2012 η καταβολή της σύνταξης ή του επιδόματος θα μπει σε αναστολή.

Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ

ΠΗΓΗ: ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates