Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ:Την πιλοτική λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς έως την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ, επιτρέπει το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης!

Την πιλοτική λειτουργία των FARMERS MARKET μέχρι την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α επιτρέπει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχος Κορασίδης.

Σύμφωνα με έγγραφό του το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στον Δήμο της Πρέβεζας και μετά από επικοινωνία του Δημάρχου κ.Χρήστου Μπαϊλη με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επισημαίνεται ότι: «Η καινοτόμος και αναγκαία για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας λειτουργία των FARMERS MARKET, δηλαδή μιας αγοράς παραγωγών οι οποίοι πωλούν τα προιόντα τους απευθείας στον καταναλωτή άνευ μεσαζόντων σε χαμηλότερες τιμές εγκαινιάστηκε με την πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και εφαρμόζεται πιλοτικά στο Νομό Πρέβεζας με ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

Ηδη έχει ψηφιστεί ο Νόμος 4325/2014 όπου με το άρθρο 56 θεσμοθετήθηκαν τα FARMERS MARKET, η πιλοτική λειτουργία των οποίων επιτρέπεται μέχρι την έκδοση της ΚΥΑ.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates