Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηπείρου

Στο..."κόκκινο" είναι οι αγρότες όλης της Ελλάδας που αντιδρούν στις επικείμενες αλλαγές του φορολογικού καθεστώτος και ζητούν να αποσυρθούν από την κυβέρνηση όλα τα νέα μέτρα. "Θα πάρουμε τα τρακτέρ και θα πάμε στην ΑΘηνα, αν χρειαστεί. 

Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και χρωστάμε πάνω απο 1 εκατομμύριο στη ΔΕΗ. Θα συντονιστούμε με τις υπόλοιπες ομάδες και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλος", ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ηγουμενίτσας κ.Νανος μιλώντας στον ΗΧΩ 102,7 και την Έλενα Στάμου. Ο κ. Νανος αναφέρθηκε στις άκαρπες συσκέψεις και είπε "εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα χωράφια, να ρθουν να πάρουν τα τρακτέρ και να πανε αυτοί να ορθώσουν και να καλλιεργήσουν".

Στο μεταξύ,ένταση επικρατεί στο λιμάνι της Ηγουμενιτσας απο αγρότες με τρακτέρ που έχουν συγκεντρωθεί και επιχειρούν να κλείσουν τον λιμένα. Οι αγρότες έχουν αποκλειστεί απο ισχυρές ομάδες των ΜΑΤ που προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση. "Θα περιμένουμε ενισχύσεις και θα πάμε προς τον κόμβο του Μεσοποταμου. Μέχρι στιγμής απο τα μπλόκα σε όλες τις περιοχές ο κόσμος περνάει αλλα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τις επόμενες ώρες. Μπορεί και να κλείσουμε δρόμους" είπε το μέλος του συντονιστικού οργάνου Χρήστος Κουτσαμουράτογλου στον ΗΧΩ 102,7.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates