Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αγροτικό πετρέλαιο με μειωμένο φόρο και κάρτα


Στην άμεση σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, προχωρούν τα υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να εξεταστεί η θέσπιση αγροτικού πετρελαίου κίνησης με μειωμένο φόρο και παράλληλη ταυτοποίηση των δεδομένων κάθε αγρότη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση θα γίνεται με μια μορφή κάρτας αγροτικού πετρελαίου.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, μετά το πέρας της σύσκεψης που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Χαρακόπουλο, και εκπροσώπους του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Αγροτών. Η πρόταση της επιτροπής, προσέθεσε, θα τεθεί σε διαβούλευση για να λάβει την τελική της μορφή. Σημειώνεται ότι η θέσπιση αγροτικού πετρελαίου θα αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωση πετρελαίου που λαμβάνουν κάθε χρόνο οι αγρότες.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις, καθώς ότι θα μεταφέρουν τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν αυτές τις ημέρες στην Αθήνα στα «μπλόκα», όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.


ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates