Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο εμπαιγμός των αγροτών πρέπει να σταματήσει…



Ο εμπαιγμός των αγροτών εκ μέρους της κυβέρνησης και του κ. Στουρνάρα πρέπει να σταματήσει  γιατί έρχονται τα χειρότερα. 

Σε λίγο θα τρώμε και εμείς οι Έλληνες καταναλωτές μολυσμένα άλογα, τρελές αγελάδες και μεταλλαγμένα δημητριακά γιατί εκεί που έχει φτάσει το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων στην χώρα μας είναι αδύνατον να παραχθούν πλέον Ελληνικά προϊόντα. Συνεπώς θα πρέπει να εισαχθούν στη χώρα προϊόντα από άλλες χώρες για την διαβίωση μας και σίγουρα θα έρθουν τα χειρότερα γιατί λεφτά ως γνωστόν δεν υπάρχουν, αλλά και πώς να υπάρξουν που όποια προσπάθεια ανάπτυξης γίνεται την εξαφανίζουν με τους νόμους που θεσπίζουν καθημερινά.

Ο κ. Στουρνάρας είπε ότι οι αγρότες δεν πρέπει να ζητούν περεταίρω κρατική βοήθεια γιατί διατηρούν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής από τους κατοίκους των αστικών κέντρων και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: πού το ξέρει;; Του το είπε κάποιος; Ή μήπως προσέγγισε μια αγροτική οικογένεια και έκανε αυτή την διαπίστωση; Γιατί αν διαπίστωσε κάτι τέτοιο, τότε η χώρα που ζει δεν είναι η Ελλάδα.
Το ποιο κάτω βίντεο τα λέει όλα, δείτε το και θα καταλάβετε…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates