Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο χυμός από κράνα βοηθάει στη προστασία του ουροποιητικού συστήματος

Επιστήμονες μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο χυμός από τα κράνα, ή αλλιώς τα cranberry, μπορεί και καταπολεμάει ασθένειες και λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος διότι τα κράνα περιέχουν ουσίες που προσβάλλουν πολλούς από τους μύκητες που ευθύνονται για τις ουρολοιμώξεις.

Βέβαια οι επιστήμονες τόνισαν ότι επειδή η απαιτούμενη ποσότητα χυμού από κράνα που πρέπει να καταναλώνει ένας άνθρωπος για να υπάρξει αποτέλεσμα είναι 2 ποτήρια το 24ωρο για κάποιους μήνες ή ακόμη και χρόνια, αυτό όμως για αρκετό κόσμο δε μπορεί να συμβεί πρακτικά διότι τα κράνα περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες στον οργανισμό. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι όλοι οι οργανισμοί θα ανταπεξέλθουν θετικά στο χυμό από κράνα, οπότε το εν λόγω εγχείρημα βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο.

ΠΗΓΗ: ecotimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates