Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Νέα δεδομένα για τη Δωδώνη

Ως στρατηγικός εταίρος των μετόχων μειοψηφίας ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας -Φιλιππιάδας συμμετέχει στην κούρσα για τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη η ηπειρωτική εταιρεία εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών Βίκος. Όπως τονίζει σε ανακοίνωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βίκος Πέτρος Σεπετάς η εταιρεία αποφάσισε να συνδράμει συμμετέχοντας ως στρατηγικός εταίρος των ΕΑΣ στον εν εξελίξει διαγωνισμό ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και των μετόχων παραγωγών. Παράλληλα, η εταιρεία εκτιμά την ανάγκη να παραμείνει και να αναπτυχθεί η Δωδώνη στην Ήπειρο, «όπως πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα προς όφελος των παραγωγών και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να διατηρήσει ταυτόχρονα τη σημερινή μετοχική συμμετοχή και βαρύτητα των παραγωγών σε αυτήν».

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όπως εμείς στη Βίκος ΑΕ μέσα σε 20 χρόνια καταφέραμε να κατακτήσουμε την κορυφή από την Ήπειρο με προσήλωση πάντα στις αρχές και στη φιλοσοφία μας και προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 300 εργαζόμενους άμεσα και 500 έμμεσα, με τον ίδιο τρόπο στηριζόμενοι στις ίδιες αρχές και στην ίδια φιλοσοφία μπορούμε να αναπτύξουμε τη Δωδώνη από την Ήπειρο προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων, ώστε όχι μόνον να διασφαλιστεί η παραμονή των παραγωγικών της δραστηριοτήτων στην Ήπειρο αλλά να λειτουργήσει και σαν μοχλός ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βίκος.
 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η ΑΤΕbank για την εξέλιξη του διαγωνισμού πώλησης του 67,7% της γαλακτοβιομηχανίας το υψηλότερο τίμημα για τη Δωδώνη μεταξύ των πέντε υποψηφίων είναι αυτή της Simos Foods.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates