Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αποτελέσματα ελέγχων για τους συνταξιούχους ομογενείς ανασφάλιστους υπερήλικους του ΟΓΑ από χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., την Τουρκία και την Αίγυπτο

Μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον ΟΓΑ, στα πλαίσια της απογραφής για τους συνταξιούχους ομογενείς ανασφάλιστους υπερήλικες που έχουν γεννηθεί ή κατάγονται από τις χώρες της Ρωσίας, Ουκρανίας, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενίας, Μολδαβίας, Γεωργίας, της περιοχής της Αμπχαζίας, της Τουρκίας και Αιγύπτου, διαπιστώθηκε ότι δεν προσήλθαν να απογραφούν 2.731 άτομα ήτοι το 14% του συνόλου των συνταξιούχων ανασφάλιστων ομογενών από τις παραπάνω χώρες.
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή καταβολής της σύνταξης από 01.09. 2012 σε όλους αυτούς που δεν προσήλθαν να απογραφούν.
 

Σημειώνεται ότι συνεχίζεται ο έλεγχος και των υπόλοιπων απογραφέντων συνταξιούχων ανασφάλιστων ομογενών των ανωτέρω χωρών, όσον αφορά τα δικαιολογητικά για την νόμιμη συνέχιση καταβολής των συντάξεων.
 

ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates