Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αγροτικό συνέδριο στην Αθήνα


Αγροτικό επιμορφωτικό συνέδριο με τίτλο «Καλλιέργεια -Τυποποίηση- Προώθηση», θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 21 Ιανουαρίου 2012.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η κατάρτιση των αγροτών, νέων και παλαιοτέρων, για τις πιο προσοδοφόρες και με μεγαλύτερη εμπορική προοπτική καλλιέργειες, και για την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στα τελικά προϊόντα η κατάλληλη τυποποίηση και οι νέοι τρόποι προώθησης τους.

«Είναι γεγονός ότι η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι υψηλή αλλά υστερούν στις προτιμήσεις των παγκόσμιων καταναλωτών λόγο τυποποίησης και προβολής. Στην νέα παγκοσμιοποιημένη κοινωνία είναι σημαντική η εθνική προσπάθεια για ανάδειξη της ποιοτικής σημασίας της διατροφικής αξίας και γενικότερα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής γεωργίας και της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, ώστε τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει», αναφέρουν στο μήνυμα τους οι διοργανωτές.

Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι:

- Στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα καλλιεργειών.

- Στελέχη του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών για τις δράσεις που έχουν προγραμματίσει για την προώθηση των διατροφικών αγροτικών προϊόντων.

- Στελέχη Marketing εταιρειών τροφίμων για την στρατηγική προώθησης διατροφικών αγροτικών προϊόντων.

- Πανεπιστημιακοί με εξειδίκευση στο αγροτικό Marketing.

- Στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και δημιουργικών γραφείων με εμπειρία στην συσκευασία.

- Εταιρείες διαδυκτιακού Marketing με εξειδίκευση σε νέα μέσα (Google Ads, Social Networks, κ.α.).

ΠΗΓΗ: econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates