Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στους κτηνοτρόφους να μεταβιβαστεί η «ΔΩΔΩΝΗ»


Στις εξελίξεις που αφορούν το  θέμα πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ»  αναφέρθηκε στη προχθεσινή προ ημερησίας συζήτηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
«Ρητά δηλώνουμε ότι για μας η «ΔΩΔΩΝΗ» είναι Ηπειρώτικη. Αποτελεί εγγύηση η λειτουργία της υπό την ΑΤΕ, εξαιτίας των προβλημάτων των συνεταιριστικών οργανώσεων. Από κει και πέρα σε περίπτωση τυχόν μεταβίβασής της, το πρώτο ρόλο έχουν οι φυσικοί διάδοχοι της κατάστασης, που είναι οι κτηνοτρόφοι που συνεργάζονται μαζί της και μετά όλος ο Ηπειρωτισμός, αυτός που μένει στην Ήπειρο και  στη συνέχεια ο Απόδημος. Η «ΔΩΔΩΝΗ» πρέπει να μείνει με τη μορφή που έχει και να στηριχθεί στους κτηνοτρόφους και στους Ηπειρώτες. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες. Δεν μπορεί να την πάρει ο χ, ψ, επιχειρηματίας σε συνεργασία με όλα τα Βαλκάνια. Η «ΔΩΔΩΝΗ» παράγει προϊόντα της περιοχής», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων,  ο κ. Καχριμάνης.
Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ενώ για το ίδιο θέμα,  ο Νομάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης έστειλε επιστολή προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αλληλέγγυο το Ν.Σ. στους εργαζόμενους των «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»
Στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου παραβρέθηκαν εργαζόμενοι στα καταστήματα της αλυσίδας «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», οι οποίοι ζήτησαν τη στήριξη του Σώματος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Δεκατέσσερις είναι υπό απόλυση και οι υπόλοιποι σε επίσχεση εργασίας. Είναι δύσκολη εποχή. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους των ΑΤΛΑΝΤΙΚ αλλά και προς όλους εκείνους που χάνουν τη δουλειά τους», τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Την αλληλεγγύη τους προς τους εργαζόμενους εξέφρασαν και οι παριστάμενοι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Πρ. Χατζηεφραιμίδης – Χρ. Μεντής. Όπως τονίστηκε το Νομαρχιακό Συμβούλιο θα είναι συμπαραστάτης των εργαζομένων σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

1 σχόλιο:

yannidakis είπε...

η κριση στον κλαδο και συγκεκριμενα στην εταιρεια ειναι πολυ σοβαρη. Η ΔΩΔΩΝΗ αποτελει συμβολο στο ειδος της και οφειλουμε ολοι να την προστατεψουμε παση θυσια.
Φυσικα βασικος υπευθυνος ειναι ο λαος της Ηπειρου που πρεπει να συσπειρωθει ωστε η εταιρεια να περασει στα χερια αν οχι των κτηνοτροφων, σιγουρα τοπικων φορεων :[

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates