Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ημερίδα από την ΕΑΣΑ-Φ για την ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής στην ελιά.

Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας ανακοινώνεται τα ην Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 και ώρα 19:30 στην αίθουσα «Διώνη» που βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Άρτας, η ΕΑΣΑΦ διοργανώνει ημερίδα με τα παρακάτω θέματα:
(9/6/2010)
-Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Παραγωγής στην Ελιά -Συμμετοχή στο πρόγραμμα εργασίας της Οργάνωσης Ελαιουργικού Φορέα Ε.Α.Σ. ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.
-Καλλιεργητικές φροντίδες στην ελιά. Η ανάγκη ενεργοποίησης του ΠΓΕ «Κονσερβολιά Άρτας». Νέα δεδομένα στο ποιοτικό παρακράτημα της ελιάς.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση – πρόσκληση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΑΣΑ-Φ Ευάγγελο Βαγγέλη «Η παρουσία όλων των ελαιοπαραγωγών είναι απαραίτητη στα πλαίσια υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας με βάση τον Καν (ΕΚ) 867/08».

ΠΗΓΗ: www.ixotisartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates