Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σε κατάσταση αυξημένης κινητοποίησης οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   23/06/2010Σε κατάσταση αυξημένης κινητοποίησης λόγω των πρόσφατων καταστρεπτικών καιρικών συνθηκών σε πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονται οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ , με στόχο την άμεση καταγραφή  και εκτίμηση των ζημιών και την γρήγορη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής  των αποζημιώσεων.


Ήδη άρχισε η καταγραφή των ζημιών με επιτόπιες αυτοψίες των γεωπόνων του οργανισμού για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες και η χαλαζόπτωση στις γεωργικές καλλιέργειες , ιδιαιτέρως των Νομών Καβάλας , Πέλλας , Πιερίας και του Βελβενδού  Κοζάνης .Θα ακολουθήσουν ταχύτατα οι διαδικασίες των αναγγελιών και της σύνταξης των εκτιμητικών πορισμάτων ώστε οι πληγέντες αγρότες να εισπράξουν έγκαιρα τις αποζημιώσεις  που τους αναλογούν.


Η Διοίκηση του ΕΛΓΑ επιθυμεί να δηλώσει ότι παρακολουθεί στενά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα . Για αυτόν τον λόγο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Θ.Σαρρης και ο Αντιπρόεδρος Χ.Χατζηαντωνίου θα επισκεφτούν αύριο το Βελβενδό Κοζάνης. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες  πληγείσες περιοχές.


ΠΗΓΗ: www.elga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates