Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εξονυχιστικοί έλεγχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την πολλαπλή συμμόρφωση.


Μετά τη σύσκεψη της 31.05.2010 στην Ιεράπετρα παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μ. Καρχιμάκη και σε συνδυασμό με τους ελέγχους που διεξάγει ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των ενισχύσεων στους δικαιούχους ενιαίας ενίσχυσης και άλλων προγραμμάτων που σχετίζονται με τις καλλιεργούμενες εκτάσεις και τα επιλέξιμα ζώα, θα αρχίσουν την Παρασκευή 18.06.2010 οι έλεγχοι στην περιοχή της Ιεράπετρας.
Στο δείγμα ελέγχου συμπεριλαμβάνονται από φέτος υποχρεωτικά και όσοι δημιουργούν προβλήματα από την μη επιτήρηση των ζώων τους. Οι έλεγχοι αυτοί θα ενισχυθούν και από τις τοπικές υπηρεσίες Κτηνιατρικής.
Σε όσους διαπιστωθούν παραβάσεις ή παρατυπίες που έχουν σχέση τόσο με την τήρηση των υποχρεώσεων τους σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι κανονισμοί και ειδικά το καθεστώς της πολλαπλής συμμόρφωσης όσο και με προβλήματα βλάβης του περιβάλλοντος, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
Σε όσους δε, υπάρξει υποτροπή δεν θα καταβάλλονται ενισχύσεις μέχρι της πλήρους συμμόρφωσης. Στόχος των ελέγχων είναι η σωστή και διαφανής καταβολή των ενισχύσεων αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος απαραίτητου στοιχείου για τη γεωργική και λοιπή ανάπτυξη της περιοχής.

ΠΗΓΗ: www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates