Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 08 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με συνέπεια ως προς τις δεσμεύσεις προς τους δικαιούχους, αγρότες και κτηνοτρόφους των Σχεδίων Βελτίωσης Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής του Μέτρου 1.1 «Επενδύσεις στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης – Ανάπτυξη της Υπαίθρου 2000-2006, προχώρησε στην οικονομική τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έφταναν έως και τον ένα χρόνο.

Κατεβλήθησαν συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ σε 569 δικαιούχους, ενώ άμεσα θα καταβληθούν επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ σε 80 δικαιούχους.

Σε δηλώσεις της, η Υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή τόνισε: «Τακτοποιούμε τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα της προηγούμενης κυβέρνησης. Ως υπεύθυνη πολιτική ηγεσία δίνουμε το στίγμα μιας αξιόπιστης πολιτείας που τηρεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Έλληνα αγρότη. Ταυτόχρονα, μέσα από τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις που δρομολογούμε, χαράζουμε τη νέα εθνική στρατηγική για την Ελληνική Γεωργία, έτσι ώστε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε τα νέα γερά θεμέλια για το σήμερα και το αύριο της αγροτικής δραστηριότητας»

Για το ίδιο θέμα, ο Υφυπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε τον αγροτικό κόσμο ως τον πολυτιμότερο εταίρο στην προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε την Ελληνική Γεωργία και να της εξασφαλίσουμε βιώσιμες προοπτικές».

ΠΗΓΗ: www.minagric.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates