Κυριακή 24 Μαΐου 2009

<<ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΓΑ>>

Με αφορμή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο αναφορικά με το «έλλειμμα του Κλάδου Υγείας του ΟΓΑ», από την Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνονται τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Οι δαπάνες για Ιατρική και Φαρμακευτική περίθαλψη καταβάλλονται στους ασφαλισμένους και στους υπόλοιπους δικαιούχους του ΟΓΑ κάθε μήνα ανελλιπώς.

Οι δαπάνες στα Κρατικά Νοσοκομεία εξυπηρετούνται με βραδείς ρυθμούς και έτσι το προϋπολογισμένο έλλειμμα του Κλάδο Υγείας του ΟΓΑ στις 31-12-2009 θα ανέλθει συνολικά σε 465 εκατομμύρια ευρώ (240 εκ. ευρώ από το προηγούμενο έτος και 225 εκ. ευρώ το τρέχον έτος).

Σημειώνεται ότι οι λοιποί λογαριασμοί του ΟΓΑ (Υποχρεωτικής Ασφάλισης, Κύριας Ασφάλισης, Αγροτικής Εστίας, Οικογενειακών Επιδομάτων) δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και εξυπηρετούνται ανελλειπώς.


Από Γραφείο Διοίκηση ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates