Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Υπέρ του συμψηφισμού ο Βρούτσης γιατί 4 στους 10 ασφαλισμένους ΟΓΑ χρωστούν

Υπεραμύνθηκε του συμψηφισμού αγροτικών ενισχύσεων με τα χρέη προς τον ΟΓΑ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Ασφαλιστικό, δίνοντας τα εξής στοιχεία:

- Τα ετήσια έσοδα του Οργανισμού φθάνουν τα 300 εκατ. ευρώ και η ετήσια δαπάνη τα 4 δισ. ευρώ.

- Τέσσερις στους 10 ασφαλισμένους του ΟΓΑ οφείλουν στο Ταμείο τους.

Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης προέβει και στην επιβεβαίωση του κυβερνητικού σχεδιασμού για επανεξέταση των οικογενειακών επιδομάτων που ενσωματώνονται στις συντάξεις και για επανέλεγχο των συντάξεων χηρείας.

Ακόμη, ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε «λήξαν» το θέμα των δηλώσεων του διοικητική του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου για αντιστοίχηση των παροχών υγείας και των συντάξεων με τις εισφορές που καταβάλλει κάθε ασφαλισμένος, όταν το ζήτημα τέθηκε στην Επιτροπή από τον πρόεδρό της, Δ. Κρεμαστινό, ο οποίος ανέγνωσε επιστολή του κ. Σπυρόπουλου.

«Ο κ. Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε σε επιστημονικό συνέδριο και χαίρομαι που επιβεβαιώνει με την επιστολή του ότι οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές. Αυτό δεν είναι πολιτική που προετοιμάζουμε στο υπουργείο ή κάτι που ενστερνιζόμαστε. Μετά και την επιστολή του κ. Σπυρόπουλου νομίζω ότι το θέμα θεωρείται λήξαν» ξεκαθάρισε ο κ. Σπυρόπουλος.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates