Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση για την υποβολή αιτήσεων για σύνταξη γήρατος των ασφαλισμένων του ΟΓΑ που γεννήθηκαν το έτος 1948

Ο Διοικητής του Οργανισμού κ. Ξενοφών Βεργίνης καλεί με επιστολή του, τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ που γεννήθηκαν το έτος 1948 να υποβάλλουν αίτηση για σύνταξη γήρατος.

Οι ασφαλισμένοι, που έχουν χρόνο ασφάλισης μόνο στον ΟΓΑ, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους, εφόσον έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους και έχουν λάβει την προαναφερόμενη επιστολή, την οποία και θα επισυνάψουν.

Οι ασφαλισμένοι, που έχουν χρόνο ασφάλισης και σε άλλο ασφαλιστικό φορέα και επιθυμούν να συνυπολογισθεί ο χρόνος αυτός για τη συνταξιοδότησή τους με διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους το μήνα που συμπληρώνουν το 67ο έτος της ηλικίας τους.

Η αίτηση υποβάλλεται στον Ανταποκριτή ΟΓΑ του τόπου κατοικίας του ασφαλισμένου.

Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση σύνταξης γήρατος, οι ασφαλισμένοι μπορούν να ενημερώνονται από τους Ανταποκριτές του ΟΓΑ και από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ
(www.oga.gr).

Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates