Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Οι Νέοι Αγρότες στον Λούρο Πρέβεζας για Τυροκόμηση & Αγροτουρισμό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-7-2012

Η ΕΝΑ Πρέβεζας διοργανώνει την Τρίτη, 24/7/2012 στις 12.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Δ.Ε Λούρου συνάντηση-συζήτηση για Νέους Αγρότες, και όχι μόνο, με κύριο προσανατολισμό στην τυροκόμηση από μικρούς κτηνοτρόφους, τον αγροτουρισμό και την αγροτική επιχειρηματικότητα.


Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας συνεχίζει την δυναμική κοινωνική παρέμβασή της,

μετά την ενημέρωση που είχε κάνει στις 19/4/2012 για σταβλικές εγκαταστάσεις και για γεωτρήσεις στον Λούρο και

με συνεχιζόμενη προσφορά στην κοινωνία με την Αγροτική Αγορά που διοργανώνει κάθε Σάββατο, 06.30-14.30, στην λεωφόρο Ιωαννίνων 354, στο ύψος του 8ου δημοτικού σχολείου της Πρέβεζας.

Την Τρίτη, 24/7/2012, στον Λούρο, η ΕΝΑ Πρέβεζας θα προσεγγίσει τα θέματα της τυροκόμησης από μικρούς κτηνοτρόφους με την βοήθεια του κ. Δημήτριου Ρουκά, τον Αγροτουρισμό και τα Δημοπρατήρια με την εισήγηση του κ. Ιωάννη Γκλαβάκη και την αγροτική επιχειρηματικότητα με τα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης.

Ο κ Λεωνίδας Ραβανός, πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας, πιστεύει ότι οι αγρότες και κυρίως οι Νέοι Αγρότες, πρέπει να μπορούν νόμιμα και με όλες τις προβλεπόμενες από τη πολιτεία διαδικασίες να μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές τα αγροτικά τους προϊόντα, απ’ ευθείας, είτε στην λιανική μέσω των Αγορών Αγροτών, είτε στο εμπόριο, μέσω των Δημοπρατηρίων, που είναι σε όλη την Ευρώπη, πρωτοβάθμιοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί.

Οι Νέοι Αγρότες οργανώνουν φέτος το ετήσιο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι Πιερίας, από 6 έως 9 Σεπ 2012, με κύριο θέμα: Νέες μορφές συνεργασίας στην ΥΠΑΙΘΡΟ, με την καινοτομία το Σάββατο, 8/9/2012 ανοικτή συζήτηση σε όλους για το μέλλον του αγροτικού κόσμου και την Κυριακή, 9/9/2012, ανοικτή εκδήλωση με προσανατολισμό το 2020 και τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, ενώ θα διαμορφωθούν οι τελευταίες «πινελιές» στην έκθεση ΥΠΑΙΘΡΟΣ 2020 που συντάσσει η ΠΕΝΑ για τις συνθήκες μετά το 2020, καθόσον οι Νέοι Αγρότες προβλέπεται να είναι αγρότες και το 2050.

Την Τρίτη, 24/7/2012, στις 12.00, στον Λούρο, θα γίνει συζήτηση για την τυροκόμηση, για αγροτουρισμό, για αγορές αγροτών & δημοπρατήρια και για αγροτική επιχειρηματικότητα, με πρόσκληση της ΕΝΑ Πρέβεζας. Πληροφορίες: ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ blogspot, 6974111252

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates