Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Διαχειριστές ιστοσελίδων & ιστότοπων αγροτικού – περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος

Κύριοι,
 

Θεωρώντας ως αυτονόητη την ανάγκη ύπαρξης αποτελεσματικής και ποιοτικής πληροφόρησης, αλλά και την διάχυσή της σε όσο μεγαλύτερο βαθμό είναι αυτό δυνατό, ως προϋπόθεση για την καλύτερη προσέγγιση και προώθηση των θεμάτων που άπτονται του κοινού αντικειμένου που υπηρετούμε (Αγροτική παραγωγή - Αγροτικό Περιβάλλον και Τοπίο)

Η Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. και η ΠΕ.ΝΑ. σας προσκαλούν σε ανοιχτή συζήτηση για την διερεύνηση των τρόπων βελτίωσης της ενημέρωσης και συντονισμό δράσεων με σκοπό την ανάπτυξη ενεργότερης παρέμβασης, σε θέματα που αφορούν την Αγροτική παραγωγή και το Αγροτικό Περιβάλλον και Τοπίο.
 

Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΓΕ,Τ.Ε.Ε. στην οδό ιδότου 26, Αθήνα (4 όροφος).
 

   Για την Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.                     Για την ΠΕ.ΝΑ.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates