Διάφορες μελέτες και πειράματα δείχνουν ότι το γάλα που φτιάχνεται από σόγια συντελεί στη μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης η οποία ως γνωστό ευθύνεται για τα περισσότερα καρδιοαγγειακά νοσήματα. Αυτό διαπιστώθηκε κυρίως σε Ασιατικές χώρες όπου η κατανάλωση γάλακτος από σόγια είναι αυξημένη.
Οι άνθρωποι που φτάνουν κοντά στα 60 τους χρόνια, οι 9 στους 10 έχουν από εκεί και πέρα μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσουν υπέρταση.
Έτσι στις Ασιατικές χώρες παρουσιάστηκε μείωση των ποσοστών ατόμων που είχαν υπέρταση και όντως αποδείχτηκε ότι αυτή η μείωση επήλθε από τη κατανάλωση γάλακτος από σόγια.
ΠΗΓΗ: ecotimes.gr
Οι άνθρωποι που φτάνουν κοντά στα 60 τους χρόνια, οι 9 στους 10 έχουν από εκεί και πέρα μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσουν υπέρταση.
Έτσι στις Ασιατικές χώρες παρουσιάστηκε μείωση των ποσοστών ατόμων που είχαν υπέρταση και όντως αποδείχτηκε ότι αυτή η μείωση επήλθε από τη κατανάλωση γάλακτος από σόγια.
ΠΗΓΗ: ecotimes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου