Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Επαφές πολιτικής Ηγεσίας ΥΠΑΑΤ για σχέδιο νόμου : Αγροτικοί Συνεταιρισμοί.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύκλο συναντήσεων είχε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις διοικήσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ, της ΓΕΣΑΣΕ, της ΣΥΔΑΣΕ καθώς και με Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο σχέδιο νόμου «για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις συλλογικές οργανώσεις και την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου – οργάνωση της εποπτείας του κράτους».
 Στις συζητήσεις επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου θεσμικού πλαισίου για τις συνεταιριστικές οργανώσεις, το οποίο θα ανανεώσει και θα συμπληρώσει το υπάρχον και θα το στρέψει στην παραγωγή τροφίμων, ζωοτροφών και άλλες μορφές προϊόντων της γης.
 Ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες. Στις αρχές του επόμενου μήνα το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

ΠΗΓΗ: minagric.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates