Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν βόμβα σε στάνη!


Έκπληκτος έμεινε 50χρονος κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο όταν το πρωί βρήκε το «μαντρί» του, στην περιοχή Κούκου του δήμου Φοίνικα, κατεστραμμένο.Το ποιμνιοστάσιο είχε ανατiναχθεί από εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος που αποτελούταν από δύο φιάλες υγραερίου, ζελατοδυναμίτιδα βραδύκαυστο φυτίλι και πυροκροτητή!Σύμφωνα με εκτίμηση του παρόντα οι ζημιές από την έκρηξη ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ.
Ο κτηνοτρόφος υποψιάζεται πράξη αντεκδίκησης, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να είναι σε θέση να συγκεκριμενοποιήσει τις υποψίες του.
Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ, κατά την εξέταση του χώρου, διαπίστωσε πως από τις δύο φιάλες υγραερίου εξερράγη μόνο η μία, ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός με τον τρόπο που είχε δημιουργηθεί στόχευε να αφανίσει ολόκληρη τη... στάνη.

ΠΗΓΗ: 4epohes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates