Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κ.Μπατζελή: Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχθούμε τις περικοπές επιδοτήσεων που προτείνει ο Ολι Ρεν

«Είναι ένα μείζον πολιτικό ζήτημα που πρέπει να δούμε σε πολιτική βάση και σε καμία περίπτωση να μη δεχθούμε αυτές τις περικοπές και κυρίως αυτές που αφορούν τις Κοινοτικές επιδοτήσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του Ολι Ρεν σε σχέση με τη μείωση των κοινοτικών επιδοτήσεων.
Τα σχόλια της υπουργού έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξης, την Τρίτη 6 Ιουλίου, στην εκπομπή της ΝΕΤ « Πρωινή ενημέρωση» και στους δημοσιογράφους Ρίτσα Μπιζόγλη και Προκόπη Δούκα
Η υπουργός αναφέρθηκε και στα εξής:
• Για το θέμα της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε:
«Κόστιζε περίπου στις 200.000 ευρώ το 2002 και μετά το άνοιγμα των προσλήψεων από τον Αύγουστο του 2009, έφτασε στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ».
• Σε σχέση με τις καταργήσεις ή συγχωνεύσεις Οργανισμών:
«Προσπαθούμε να συγχωνεύσουμε τους οργανισμούς κάνοντας αναδιάταξη τόσο των προτεραιοτήτων όσο και του προσωπικού που απασχολείται. Δεν απολύουμε. Δεν μετακινούμε, δε βγάζουμε έξω από τις εργασιακές σχέσεις κανέναν εργαζόμενο».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates