Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Με σειρά προτεραιότητας η υπογραφή των συμβάσεων για νέους αγρότες.

Με σειρά προτεραιότητας θα γίνει η υπογραφή των συμβάσεων των νέων αγροτών στις περιφέρειες, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης των Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατ. Μπατζελή. Αυτό σημαίνει ότι - αρχικά - πρέπει να προσέλθουν οι 2.500 δικαιούχοι, λαμβάνοντας - κατά μέσο όρο - 17.500 ευρώ σε δύο δόσεις και αργότερα θα κληθούν και οι υπόλοιποι 6.000.
Πάντως, παρόλο που η κ. Μπατζελή δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει επιπλέον ποσό για τους δικαιούχους του προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης των νέων αγροτών, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΝΑ, κάλεσε τα μέλη του - δικαιούχους του προγράμματος, να μην προχωρήσουν ακόμα στην υπογραφή των συμβάσεων με τις περιφέρειες.
«Ας περιμένουν οι δικαιούχοι έως τις 9 Ιουνίου, οπότε και γίνονται οι εκλογές στην Ένωση και ενδέχεται να έχουμε και νεότερα από το υπουργείο σχετικά με τα ποσά που θα δοθούν», πρόσθεσε ο κ. Ζαφειρίου.
Όπως επεσήμανε ο ίδιος, σύμφωνα με την ενημέρωση από την υπουργό, σήμερα υπάρχουν εξασφαλισμένα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ό,τι αφορά στα επιπλέον 55 εκατ. ευρώ που «ζητήθηκαν» από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δεν έχει εγκριθεί ακόμα η εκταμίευσή τους.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates