Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

<<"Τρέχει" από σήμερα το πρόγραμμα ενίσχυσης Νέων Αγροτών>>


Από σήμερα 16 Φεβρουαρίου και μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους με βάση την προκήρυξη που υπογράφηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα τρέξει το πρόγραμμα ενίσχυσης Νέων Αγροτών 2007-2013. Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά νέους αγρότες μέχρι 40 ετών που έχουν εγκατασταθεί για πρώτη φορά μέσα στο τελευταίο 14μηνο ως αρχηγοί αγροτικής εκμετάλλευσης.
Ο κάθε αγρότης θα επιδοτηθεί από 20 - 40.000 ευρώ. Στόχος του Μέτρου είναι η πληθυσμιακή αναζωογόνηση της υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών μέσω της παροχής κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου.
Το Μέτρο για την «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για ένταξη στο πρόγραμμα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φάκελος υποψηφιότητας) θα υποβάλλονται στις αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, (Διευθύνσεις Γεωργίας) της Ν.Α. στις οποίες ανήκουν, από 16/02/2009 έως 31/12/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates