Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στις 19 και 22 Δεκεμβρίου οι συντάξεις για τον μήνα Ιανουάριο

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων μετά από απόφαση του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση.Oι συντάξεις του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) θα καταβληθούν στις 19 Δεκεμβρίου και όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων στις 22 Δεκεμβρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Βρούτσης επισημαίνει ακόμη ότι «για δεύτερη χρονιά οι συντάξεις του πρώτου μήνα του επόμενου έτους, δηλαδή του Ιανουαρίου 2015, προκαταβάλλονται από τον Δεκέμβριο και μάλιστα χρηματοδοτούνται από τις πιστώσεις του τρέχοντος έτους 2014 χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι προκαταβολές της επόμενης χρονιάς, όπως γινόταν για δεκαετίες. Αυτό καταδεικνύει, ότι οι οργανωτικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις των τελευταίων δύο ετών, έχουν διασφαλίσει την ταμειακή ισορροπία του ασφαλιστικού»

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates