Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της ιδριτικής ομάδας της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών

Ανακοίνωση

Πρέβεζα 8 / 9 / 2014

Σας ανακοινώνουμε ότι από τον πυρήνα της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας δημιουργείται η ιδρυτική ομάδα της Πανηπειρώτικης ΈΝωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.) . Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας με γνώμονα την διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και των εν γένει συμφερόντων των αγροτών στην Ήπειρο. Η Π.ΕΝ.Α. θα έχει δράση . στην γεωγραφική περιοχή που καθορίζεται από τα όρια της περιφέρειας Ηπείρου . Σύντομα θα ανακοινώσουμε συναντήσεις και συζητήσεις που θα γίνουν σε διάφορα σημεία της Ηπείρου και σε όλες της περιφερειακές ενότητες με στόχο την ενσωμάτωση νέων μελών στην Π.ΕΝ.Α.

Από σήμερα λειτουργεί σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και η νέα σελίδα της υπό ίδρυσης Π.ΕΝ.Α.

(https://www.facebook.com/profile.php?id=100008077276762)

Για πληροφορίες εγγραφές στο :email epirusunionfarmers@yahoo.gr και στο τηλ: 6974111252. (ώρες γραφείου)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στην Π.ΕΝ.Α: οι συμμετέχοντες να είναι κατά πλήρη επάγγελμα αγρότες-κτηνοτρόφοι-αλιείς-δασοκόμοι-μελισσοκόμοι κτλ.

Για την ιδρυτική ομάδα
Λεωνίδας Ι Ραβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates