Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή προς το ΜΜΕ για το συνέδριο της Π.Ε.Ν.Α.

Πρέβεζα 11 / 9 / 2014
Ύστερα από δημοσιεύματα στον τύπο για το απολογισμό του συνέδριου της Π.Ε.Ν.Α. αναγκάστηκα γράψω μία επιστολή για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους μίας και ήμουν πρόεδρος της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας από την δημιουργία της μέχρι και τώρα .

Μία παράνομη διοίκηση στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών καταφέρνει να κάνει τρίπλες !!!!!

Μόλις άλλαξε ο υπουργός όλα μέλι γάλα. Πέρσυ το ΥΠΑΑΤ αποχώρισε από το συνέδριο που δεν είχε την έγκριση κανενός δηλαδή από τις περιφερειακές οργανώσεις (Ενώσεις Νέων Αγροτών) . Φέτος τα ίδια;;;;; Μάλλον πονηρά κάνανε συνδιοργάνωση για να μήν έχουν πρόβλημα Άραγε η περιβόητη Π.Ε.Ν.Α. είναι μόνο για γιορτές μιας παρέα φίλων που έχουν καταλάβει παράνομα τις θέσεις αυτές δηλαδή χωρίς εκλογές. Πώς θα πάμε μπροστά!!!!! Μήπως το κύρος που είχε η Π.ΕΝ.Α. ως ανεξάρτητη Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση χάθηκε . Είμαστε άξιοι της μοίρας μας μίας και οι νέοι αγρότες τις χώρας μας κοιμούντε ...... ΟΙ λεγόμενες Ε.Ν.Α. είναι μόνο σε τοπικό επίπεδο ;;; Μόνο για συνεντεύξεις και κάμερες;;;; Καμία δεν έχει εκφραστεί ενεργά για το συγγεκριμένο θέμα . Μόνο η Ε.Ν.Α Λακωνίας πήρε θέση .Εμείς ως Ε.Ν.Α. Πρέβεζας από την αρχή καταδικάζουμε αυτήν την κατάσταση και γι΄αυτό αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε την διμιουργία μιας περιφερειακής Α.Σ.Ο με στόχο να συνεχίσουμε αγωνιζόμαστε για το αγροτκό επάγγελμα. Ελπίζουμε να αφυπνηστούν οι συνάδελφοι μας !!!!!

Με εκτίμηση
Λεωνίδας Ι Ραβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates