Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Δυτ. Ελλάδας

Με μεγάλη συμμετοχή παραγωγών, μεταποιητών, αγροτών, συλλογικών φορέων, αλλά και καταναλωτών – πολιτών από την Περιφερειακή Ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η πρώτη ανοικτή εκδήλωση για τη δωρεάν καταγραφή και ενημέρωση των ενδιαφερομένων στο Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο ήδη βρίσκεται σε φάση παραγωγικής λειτουργίας.

Σήμερα Τρίτη, 15 Ιουλίου, και την επόμενη Πέμπτη συνεχίζονται οι ανοικτές εκδηλώσεις σε διάφορα κομβικά σημεία της Περιφέρειας, και συγκεκριμένα στις πόλεις της Αμαλιάδας και της Βάρδας, αντίστοιχα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Στην πρώτη ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου την περασμένη Πέμπτη, 10 Ιουλίου, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργου Αγγελόπουλου, έκαναν εγγραφή αρκετά άτομα, ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο, ποια τα αποτελέσματα που αναμένονται και ποια τα οφέλη για τους ίδιους και την τοπική οικονομία.

Η σημερινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, ενώ την Πέμπτη (17/7) την ίδια ώρα θα γίνει η ανοικτή εκδήλωση στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου (πρώην Δημαρχείο) στο κέντρο της Βάρδας, όπου εκεί στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αναδόχου του έργου θα ενημερώνουν τους πολίτες και τους παραγωγούς και θα τους εγγράφουν δωρεάν στην πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού.

«Στο Αγρίνιο παραγωγοί, μεταποιητές αλλά και απλοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη επαφή με το τι είναι αυτό που εμείς ονομάζουμε Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων και ποιος είναι ο στόχος μας με αυτές τις εκδηλώσεις. Καλούμε όλους τους αγρότες, τους συνεταιρισμούς, όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τις καλλιέργειες και την παραγωγή να μας επισκεφθούν στα σημεία που γίνονται οι εκδηλώσεις αλλά και να επικοινωνούν με την Περιφέρεια για περισσότερες πληροφορίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος.

Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες επιπλέον τρεις εκδηλώσεις στο Αίγιο, το Μεσολόγγι και την Πάτρα και κύριος στόχος όλων αυτών, είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κλπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και θα γίνεται η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων αλλά και εκπαίδευση τους στο χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates