Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ενημερωτική συνάντηση για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα, Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με αφορμή την έκδοση της 2ης Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Π.Α.Α. 2007-2013, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), σε συνεργασία με τον Διοικητικό Τομέα Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών του Υπ.Α.Α.Τ., διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην Αθήνα, την Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ., στο ισόγειο του κτιρίου του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών (Λεωφόρος Αθηνών 54-56). Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των συντακτών των φακέλων των αιτήσεων ενίσχυσης, πάνω στα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Η ενημερωτική συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σημειώνουμε ότι βρίσκονται στη διαδικασία προγραμματισμού και θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό και άλλες παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις, στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.


Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates