Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πρωτιά για ΔΩΔΩΝΗ στη Φέτα

Την πρώτη θέση – με μερίδιο 14% σε αξία - στην ελληνική αγορά της φέτας, κατέχει η Δωδώνη με βάση τα στοιχεία της IRI.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία, από τον Ιούλιο η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση και στη συσκευασμένη φέτα αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 3,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Παράλληλα, τον Δεκέμβριο το μερίδιό της στο σύνολο της αγοράς της φέτας έφτασε το 21,8% στον όγκο πωλήσεων και το 20,9% σε αξία, αγγίζοντας τριπλάσια επίπεδα από τα μεγέθη του δεύτερου παίκτη της αγοράς.

Σημειώνεται ότι η Δωδώνη, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών κατέχει από το Νοέμβριο του 2012 η διεθνής επενδυτική εταιρεία Strategic Initiatives, διαθέτει σήμερα 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, με 95 ξεχωριστά προϊόντα.

Η εταιρεία έχει έδρα τα Ιωάννινα και παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με γάλα που συλλέγεται από περίπου 6.000 παραγωγούς – κτηνοτρόφους και τα προϊόντα της εξάγονται σε 35 χώρες.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates