Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Χάνει κτηνοτρόφους αλλά στήνει… ακαδημία προσωπικού η Δωδώνη

Την ώρα που όλο και περισσότεροι παραγωγοί επιλέγουν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί της, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και η περιβόητη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα δώσει το στίγμα για την τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, η διοίκηση της Δωδώνη κάνει λόγο για νέες προσλήψεις καθώς και τη δημιουργία… ακαδημίας εκπαίδευσης προσωπικού.
Σε ανακοίνωσή της η γαλακτοβιομηχανία γνωστοποιεί ότι εντάχθηκαν στο δυναμικό της ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, -στέλεχος με καριέρα στη ΦΑΓΕ και τη Μινέρβα- και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με προϋπηρεσία στην ΤΙΤΑΝ και τη ΜΕΒΓΑΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

«Ενισχύεται σημαντικά η ΔΩΔΩΝΗ στη νέα φάση που διανύει και που έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής εταιρείας που θα αναπτύσσεται και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά. Η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα προσλήψεων ώστε να ενισχυθεί οργανωτικά και προχωράει στην έναρξη της Ακαδημίας ΔΩΔΩΝΗ, ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού.Ήδη η εταιρεία έχει εντάξει στο δυναμικό της στελέχη τόσο σε νεοσύστατες θέσεις στους τομείς των οικονομικών τμημάτων καθώς και του τμήματος πληροφοριακών συστημάτων, όσο και σε κενές θέσεις όπως ο τομέας της διαχείρισης της παραγωγής.
Πιο συγκεκριμένα, τη Διεύθυνση Παραγωγής ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, ο οποίος διαθέτει 15ετή εμπειρία στην παραγωγή φέτας, εργαζόμενος στην εταιρεία ΦΑΓΕ και τη ΜΙΝΕΡΒΑ, ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγεται η δημιουργία σειράς καινοτόμων προϊόντων.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανέλαβε τον τομέα λειτουργίας λογιστικού κόστους, διαθέτοντας σημαντική εργασιακή εμπειρία, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως η ΤΙΤΑΝ και η ΜΕΒΓΑΛ.
Σημαντική στήριξη στους εργαζομένους της εταιρείας αποτελεί και η νέα πρωτοβουλία Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ, που στόχο έχει την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς εργασίας τους.
Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό 50 χρόνων της ΔΩΔΩΝΗΣ, η εταιρεία θα αναλάβει πλήρως την κατάρτιση δεξιοτήτων πληροφορικής για 50 παιδιά εργαζομένων.
Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν σημαντικές επενδύσεις για το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΩΔΩΝΗΣ και εντάσσονται στη στρατηγική μετασχηματισμού της εταιρείας και βελτίωσης της αποτελεσματικότητάς της, ώστε να μπορέσει να ενδυναμώσει τη θέση και την ανταγωνιστικότητά της στην εγχώρια και διεθνή αγορά».
ΠΗΓΗ:agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates