Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Όψιμοι και πρώιμοι υπερασπιστές της ΔΩΔΩΝΗΣ, η βιομηχανία δεν σας ανήκει

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ-Όλοι στο Συλλαλητήριο στις 18/9, 10.30 στο εργοστάσιο ΔΩΔΩΝΗ

Ο περιφερειάρχης Καχριμάνης που έκανε το θυρωρό της ΝΔ στους “επενδυτές” που εξαγόρασαν αντί πινακίου φακής τη ΔΩΔΩΝΗ και χαιρέτιζε την “ιδιωτική πρωτοβουλία”, τώρα είναι πολέμιος και ανακαλύπτει ότι η εταιρία δεν είχε κέρδη. Αυτά που έτρεφαν το σύστημά τους, αυτά τα κέρδη, τα δούλευαν οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι της εταιρίας. Αυτά τα κέρδη που υπήρχαν και υπάρχουν, γι αυτό άλλωστε ήρθαν και οι “επενδυτές”, διαμοίραζαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τόσα χρόνια. Αυτά εποφθαλμιούσαν όταν ήθελαν να τη βάλουν στο χρηματιστήριο, αυτά όταν διόριζαν μάνατζερ (θυμάται κάποιος τον απίθανο Κόντο;).Αυτά τα κέρδη, που υπήρχαν και υπάρχουν. Τα υπόλοιπα, είναι ελιγμοί του κ. Καχριμάνη που βλέπει να πληρώνει στις εκλογές τη... σύμπραξή του με τις μνημονιακές δυνάμεις και προσπαθεί να δείξει τώρα ότι διαφωνεί.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κασσής και πιθανός αντίπαλος του περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές, ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του και στην τελευταία καταστροφική απόφαση της κυβέρνησης που στηρίζει και συμμετέχει σε αυτήν, ο άνθρωπος που έκλεισε την ΕΡΤ και καταδικάζει τους καθηγητές και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα, έχει το θράσος να ζητάει τα ρέστα. Την απάντηση την πήρε όταν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι του απαγόρεψαν να μιλήσει σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο, όπου τόσο θρασύτητα και με το ύφος 40 καρδιναλίων ήρθε. Νομίζει ότι σώνεται με ένα «μπες-βγες» δήθεν λόγω ΔΩΔΩΝΗΣ, αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός. Την ίδια στιγμή όμως που οι κτηνοτρόφοι δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν τη ζωή τους και να μην καταστραφούν, το ΚΚΕ είναι εναντίον τους, όπως επίσης και εναντίον σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια που δεν την ελέγχει. Διάλεξε και πάλι εχθρούς το τοπικό ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυρίως για να λασπολογήσει αισχρά και να αποπολιτικοποιήσει τη συζήτηση, μόνο και μόνο για να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Αρνείται να οργανώσει κινητοποιήσεις ακόμα και εκεί που ελέγχει Εργατικά Κέντρα και περιορίζεται μόνο σε απαγορευτικές για τα μέλη του αποφάσεις, να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση. Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι στέκεται κυρίως σε εκλογικού τύπου διακηρύξεις, χωρίς πραγματική διάθεση για ανατροπή. Οι παραγωγοί είναι η ψυχή της ΔΩΔΩΝΗΣ, αυτοί την κάνουν κερδοφόρα, αυτοί τη στηρίζουν.

Ιωάννινα 11/9/2013
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates