Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το τίμημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων

Στα 5 ευρώ ανά στρέμμα ορίστηκε το τίμημα της παραχώρησης χρήσης αγροτικών γαιών με σκοπό την καλλιέργεια για παραγωγή τροφίμων, φυτικής ή ζωικής προέλευσης ή ζωοτροφών, με σχετική υπουργική απόφαση. Επίσης, ως τίμημα παραχώρησης της χρήσης αγροτικών γαιών με σκοπό τη βόσκηση ορίστηκε το ποσό των 3 ευρώ ανά στρέμμα.

Πρόκειται για την με αριθμό 1039/45100 απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1280/Β/11 – 4 – 2011, η οποία εκδόθηκε λόγω της παρεχόμενης από τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 7 του Ν. 4061/2012 εξουσιοδότηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον ορισμό του τιμήματος της παραχώρησης της χρήσης αγροτικών ακινήτων με σκοπό την καλλιέργεια ή τη βόσκηση έναντι χαμηλού τιμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πλήρες κείμενο της απόφασης, σε pdf μορφή, εδώ:


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates