Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

800 εκατ. για πρόωρη συνταξιόδοτηση αγροτών την εξαετία

Το μέτρο της πρόωρης συνταξιοδότησης θα ανοίξει εκ νέου σε περιορισμένη έκταση και θα αφορά μόνο τους καπνοπαραγωγούς που έχουν μειώσει τα δικαιώματά τους που προέρχονται από τον καπνό. Γενικά είναι ένα μέτρο που βοηθά την ανασυγκρότηση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων με την υποχρεωτική μεταβίβαση της αγροτικής γης σε νέους αγρότες.
«Βάσει όμως των στατιστικών μας δεδομένων, ενώ το μέτρο της πρόωρης συνταξιοδότησης είχε διευρυμένη εφαρμογή τα τελευταία χρόνια, δεν επετεύχθη η μεγέθυνση του κλήρου που αποτελεί και συστατικό στοιχείο της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής οικονομίας. Να σημειωθεί δε ότι η κοινοτική συμμετοχή έχει σταματήσει και οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις θα χρηματοδοτούνται πλέον με εθνικούς πόρους. Υπολογίζεται ότι για τα επόμενα έξι χρόνια απαιτούνται 800.000.000 ευρώ. Κάθε μέτρο εξετάζεται βάσει κόστους- οφέλους», είπε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates