Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για τους νέους γεωργούς

Σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση, ξεκινά από σήμερα και λήγει στις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην εγκατάσταση νέων γεωργών, ενώ η κατάθεση του φυσικού φακέλου γίνεται από 1 μέχρι 7 Δεκεμβρίου στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 μέχρι 41 ετών και το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης κυμαίνεται από 17 μέχρι 22 χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με την μελλοντική κατεύθυνση εκμετάλλευσης και τον χαρακτηρισμό της περιοχής που εδρεύουν.

Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο Άρθρο 2 της πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις κατά την περίοδο από 31-10-2016 έως 30-11-2016 ενώ η κατάθεση του φυσικού φακέλου γίνεται από 1-12-2016 έως 7-12-2016 στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του τόπου μόνιμης κατοικίας των υποψηφίων.

Το ποσό της οικονομικής στήριξης κυμαίνεται από 17.000€ έως 22.000€ ανάλογα με την μελλοντική κατεύθυνση της εκμετάλλευσης (φυτική, κτηνοτροφική ή μικτή) και του χαρακτηρισμού της περιοχής κατοικίας του αρχηγού της εκμετάλλευσης ως ορεινή, μειονεκτική ή λοιπή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειάς τους καθώς και να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.agrotikianaptixi.gr/index.php?obj=e6dc5789517d0ecd.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates