Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Στο taxis τα εκκαθαριστικά με αυξημένη προκαταβολή φόρου 55% για αγρότες

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα που προβλέπουν αυξημένη προκαταβολή φόρου (55% ) για τους αγρότες, όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Στα νέα εκκαθαριστικά έχει επίσης ενσωματωθεί και ο αυξημένος φόρος πολυτελείς διαβίωσης για όσους φορολογούμενους-μεταξύ αυτών και αγρότες- έχουν Ι.Χ άνω των 2.500 κυβικών, σκάφη, αεροσκάφη και πισίνες (μετά την αύξηση του φόρου από το 10% στο 13% της ετήσιας τεκμαρτής δαπάνης).

Οι παραγωγοί θα λάβουν την σχετική ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email που έχουν δηλώσει. Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το εκκαθαριστικό στο λογαριασμό τους στο taxis και, εν συνεχεία, με την Ταυτότητα
Οφειλής έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τον επιπλέον φόρο σε τρεις δόσεις.

Η πρώτη, έως το τέλος Νοεμβρίου, η δεύτερη έως το τέλος Δεκεμβρίου και η τρίτη, έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Για εφάπαξ εξόφληση εντός της προθεσμίας της πρώτης δόσης παρέχεται έκπτωση 2%.

Να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου αναμένεται να αναρτηθούν και τα νέα εκκαθαριστικά για τις επιχειρήσεις που επίσης καλούνται να πληρώσουν αυξημένη προκαταβολή 100% (από 80%).

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates