Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον στην Άρτα για τις προοπτικές της ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική δράση που πραγματοποίησε ο ΕΛ.Γ.Α. στην πόλη της Άρτας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των παραγωγών της χώρας και όλων όσων εμπλέκονται στο θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, με αντικείμενο: «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της».

Συγκεκριμένα, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κ. Αθανάσιου Ζαννιά, πραγματοποιήθηκαν τρεις ενημερωτικές συναντήσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας – Αίθουσα Διώνη όπου συμμετείχαν γεωτεχνικοί, αγρότες και ανταποκριτές αντίστοιχα. Η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων ήταν μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΛ.Γ.Α. στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, όσον αφορά στην ασφάλιση της γεωργικής παραγωγής από διαφόρους κινδύνους και να θέσουν ερωτήματα για τις διάφορες δραστηριότητες του Οργανισμού, τα οποία απαντήθηκαν με σαφήνεια, και βοήθησαν τους συμμετέχοντες στην κατανόηση του έργου του ΕΛ.Γ.Α..

Ειδικότερα, στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στις 9:00 π.μ., στην Άρτα, με γεωτεχνικούς του ΕΛ.Γ.Α. αλλά και άλλων δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στις δραστηριότητες του ΕΛ.Γ.Α. και ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλιστικής πολιτικής, ενεργητικής προστασίας και κρατικών οικονομικών ενισχύσεων.

Στην δεύτερη ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις 19:30 της ίδιας ημέρας, προσκεκλημένοι ήταν οι παραγωγοί της περιοχής οι οποίοι, ενημερώθηκαν για το θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, τη διαδικασία της ασφάλισης, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Τέλος, στην τρίτη ενημερωτική συνάντηση των Ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α., την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, στις 10:00 π.μ. συμμετείχαν οι Ανταποκριτές των Δήμων της Π.Ε. Άρτας και ενημερώθηκαν σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates