Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι αγρότες των Ιωαννίνων

Σε συνάντηση 60 εκπροσώπων από 27 Αγροτικές και Συνεταιριστικές Οργανώσεις που έγινε στην Ένωση Βόλου παρουσία του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά από πολύωρη συζήτηση για τα επικείμενα φορολογικά μέτρα, το κοινό συμπέρασμα ομόφωνα είναι ότι οδηγούμαστε σε γενοκτονία των αγροτών. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσθηκε ομόφωνα σύσκεψη όλων των Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων της χώρας στην Αθήνα, την Τρίτη 11 Αυγούστου προκειμένου να χαραχθεί κοινή και συντονισμένη δράση, κοινό συνδικαλιστικό πλαίσιο καθώς επίσης τη σύσταση Εθνικής Συνδικαλιστικής Επιτροπής προκειμένου ν’αντιμετωπίσει τα δύσκολα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας.

Στην παραπάνω συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - «ΕΝΩΣΗ αγροτών» κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης, ο οποίος καλεί όλους τους αγρότες του Νομού μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα για αγώνα αν τελικά η κυβέρνηση υιοθετήσει αυτά τα οριζόντια μέτρα τα οποία θέλουν να μας επιβάλλουν οι δανειστές μας, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αφανισμό ολόκληρη την αγροτική οικογένεια και παράλληλα την αγροτική οικονομία της χώρας, και ειδικότερα τα αγροκτηνοτροφικά νοικοκυριά της περιοχής μας η οποία είναι η πτωχότερη της χώρας.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates