Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τον καταρροϊκό πυρετό στο Δήμο Πωγωνίου

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 5 Αυγούστου στο Καλπάκι, έδρα του Δήμου Πωγωνίου. Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ανέλυσαν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και στελέχη των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, που κάλεσαν τους κτηνοτρόφους, να αντιληφθούν τη σοβαρότητα του ζητήματος και να εφαρμόσουν στο ακέραιο- σε συνεργασία με τους κτηνίατρους- όλες τις επίσημες υποδείξεις. 

Σε συνεργασία με τον παριστάμενο Δήμαρχο Πωγωνίου και τους Αντιδημάρχους, ορίστηκε νέα συγκέντρωση κτηνοτρόφων για την Πέμπτη, ώρα 11 π.μ. στον Παρακάλαμο, ενώ αυτές θα επαναληφθούν και σε άλλες τοπικές κοινότητες που θα κριθεί απαραίτητο για την ενημέρωση των κτηνοτρόφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates