Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Οι μελισσοκόμοι της Ηπείρου, με άξονα τον Συνεταιρισμό τους, δικαιώθηκαν στον αγώνα τους να μην επιτρέψουν την τελεσίδικη διάλυσή τους λόγω της εφιαλτικής γραφειοκρατικής νοοτροπίας του κράτους.

Η συμβολή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν καθοριστική και αποδεικνύει την θέση του Κινήματος στην πρωτογενή παραγωγή της Ελλάδας. Πόσο μάλλον για προϊόντα, όπως το μέλι, που είναι από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την μοναδική τους ποιότητα και υπεροχή.

Πιο συγκεκριμένα:


Με έγγραφο του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων που εκδόθηκε τέλος Νοεμβρίου 2013 ζητήθηκε από τους συνεταιρισμούς που δεν είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Συλλογικών Αγροτικών Οργανώσεων (ΣΑΟ), μέχρι 31-12-2013 είτε να προβούν σε λύση και εκκαθάριση, είτε να συγχωνευτούν με άλλον που είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο ΣΑΟ.

Μεταξύ των συνεταιρισμών αυτών ήταν και ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ηπείρου.
Στην έκτακτη συνέλευση του συνεταιρισμού που έλαβε χώρα στα μέσα Δεκ. 2013 στα γραφεία του στην Άρτα, παραβρέθηκαν και ενημερώθηκαν για την αρνητική αυτή εξέλιξη και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Άρτας με τον πολιτευτή Άρτας Αντώνιο Βασιλείου, τον συντονιστή της περιφέρειας Ηπείρου Ευθυμίου Κων/νο και το μέλος Καγκάνη Ιωάννη.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια μας σε συνεργασία με το προεδρείο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού και με την κοινοβουλευτική συνδρομή του βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ προς τον υπουργό Αθανάσιο Τσαυτάρη, από 08-01-2014 και μέχρι τέλους Φεβ. 2014, το Μητρώο ΣΑΟ άνοιξε ξανά για την εγγραφή των.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μοιράζουμε υποσχέσεις, είμαστε στην πράξη αρωγοί σε κάθε δίκαιο αίτημα ομάδων συνανθρώπων μας και πολύ περισσότερο όταν αυτές οι ομάδες δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομές της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates