Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΔΩΔΩΝΗ: Απορρίφθηκαν τα προσωρινά μέτρα από ΕΑΣ

Απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Δωδώνη από την ΕΑΣ Ιωαννίνων, όπως ανακοινώνει η εταιρία. Όπως αναφέρει, με αφορμή την αιφνιδιαστική, παραμονές Χριστουγέννων, νέα κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την ΕΑΣ Ιωαννίνων, κατά της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε, του πλειοψηφικού μετόχου και του Δ.Σ της εταιρίας, με τον ισχυρισμό ότι δεν μπορεί ο πλειοψηφικός μέτοχος να ασκήσει τα μετοχικά του δικαιώματα, μετά τη σημερινή συζήτηση επί της αιτήσεως για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, η οποία απερρίφθη, από την ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΓΗ Α.Ε ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
«Το δικαστήριο απέρριψε για ακόμη μια φορά τα προσωρινά μέτρα, τα οποία κατέθεσε παραμονές Χριστουγέννων η ΕΑΣ Ιωαννίνων.
Εμείς συνεχίζουμε μεθοδικά και αποτελεσματικά την δουλειά μας που είναι η μεγάλη ΔΩΔΩΝΗ μέσα και έξω από την Ελλάδα όπως επίσης και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενους και τους κτηνοτρόφους.
Ισχυρίζονται ότι δεν μας αναγνωρίζουν όταν εμείς πληρώσαμε το δώρο και τους μισθούς του προσωπικού, εξοφλήσαμε με την υψηλότερη τιμή στην αγορά, το γάλα παραγωγής Νοεμβρίου στους κτηνοτρόφους μας, ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου, παραλαμβάνουμε ακόμη και τις μικρότερες ποσότητες γάλακτος και από το πιο μικρό ορεινό χωριό, χρηματοδοτούμε καθημερινά τους παραγωγούς για την προμήθεια ζωοτροφών, ενώ συνεχίζουμε σε πολύ θετικό κλίμα τις επαφές μας με τους κτηνοτρόφους σε όλη την Ήπειρο.
Συνεχίζουμε το σοβαρό μας αγώνα για την ανάπτυξη της ΔΩΔΩΝΗΣ, όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή. Αρκετά έχει απαξιωθεί η γαλακτοβιομηχανία, και όλοι γνωρίζουν από ποιους.
Δεν θα παρακολουθήσουμε την ΕΑΣ Ιωαννίνων και δεν αντιλαμβανόμαστε ποιων τα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες εξυπηρετεί.

Πάντως δεν εξυπηρετεί, όπως κόπτονται, τη ΔΩΔΩΝΗ, τους εργαζόμενους και τους χιλιάδες παραγωγούς, στους οποίους σπείρουν την αμφιβολία και την αβεβαιότητα, για την εργασία και το μέλλον τους».

Για το Δ.Σ
Γιάννης Βιτάλης
Μέλος Δ.Σ ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η Α.Ε" 
ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates